IZNENADA SE OPROSTILA

Italijanska teniserka i jedna od najljepših sportistkinja svijeta Camila Giorgi (32) je završila karijeru, a tamošnji mediji otkrivaju da bi se iza njenog iznenadnog oproštaja mogli kriti porezni problemi.

La Gazzetta dello Sporto, italijanski list, objavio je da njen odlazak u penziju nije slučajnost. Prema izvještaju, italijanska finansijska policija, traga za Giorgi i istražuje njeno neplaćanje poreza i neprijavljene prihode.

Vlasti istražuju i članove njene porodice, uključujući majku, oca i dva brata, za koje se tvrdi da svi imaju "praznine" u svojim poreskim prijavama.

Gazzetta tvrdi da su Giorgi i njena porodica u bijegu i vjeruje se da su u Sjedinjenim Američkim Državama.
  Giorgi je imala uspješnu karijeru u kojoj je osvojila četiri titule, a najbolji ranking karijere joj je 26. mjesto na WTA listi iz 2018. godine.

Upravo je te godine ostvarila i najveći uspjeh na Grand Slam turnirima kad je igrala četvrtfinale Wimbledona.

Italijanka, koja je uvijek plijenila svojom ljepotom, je posljednji put bila na terenu u martu na Masters turniru u Miamiju, a već dugo uporedo s tenisom gura uspješnu karijeru u modelingu.

Italijanska ljepotica redovno na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u donjem rublju kako bi promovisala vlastiti brend Giomila.

Gazzetta dello Sport tvrdi da će se Giorgi sada u potpunosti posvetiti modelingu i biznisu s donjim rubljem.