POJAČANJE U NAPADU

Manchester United ove zime nakon neuspjeha u prvom dijelu sezone planira velik remont ekipe, a engleski The Athletic piše da Crveni vragovi prije svega žele pojačanja u napadu te da su se na užem spisku našla tri imena iz Bundeslige.

Dvojica od njih su iskusni napadača Bayerna Eric Choupo-Moting i legendarni Thomas Muller te bi obojica zbog godina mogli biti dostupni po nešto nižoj cijeni.

Skuplja opcija je Serhou Guirassy (27) kojeg je ljetos Stuttgart nakon posudbe iz Rennesa otkupio za devet miliona eura, a Francuz se pokazao kao jedan od najboljih transfera sezone.

Naime, u 16 utakmica zabio je čak 19 golova te je njegova cijena narasla do 40 miliona eura zbog čega će biti najteže dostupan od trojice kandidata za novog napadača Uniteda.
  Kako bi stekao novac za kupovine, United će morati i prodavati pa je moguć odlazak čak osmorice igrača.
Brazilski veznjak Casemiro blizu je odlaska u Saudijsku Arabiju, krilni napadač Jadon Sancho uklonjen je iz ekipe dok su na transfer-listi još Amad Diallo i Hannibal Mejbri.

Također četvorici igrača na ljeto ističe ugovor, ali bi Old Trafford mogli napustiti već sada, a radi se o Anthonyju Martialu, Aaronu Wan-Bissaki, Johnnyju Evansu i Tomu Heatonu.