IMA SE, MOŽE SE

Ponajbolji napadač današnjice Harry Kane konačno je uselio u vilu, pošto je od dolaska u minhenski Bayern živio u hotelskoj sobi.

Kane je u Bayernu nastavio s rušenjem individualnih rekorda koje je postavljao u Tottenhamu i reprezentaciji Engleske, a sve to je radio dok je živio u hotelskoj sobi.

Najbolji strijelac Engleske i Tottenhama u historiji nije želio kupovati "prvu" kuću koju je vidio pa je nekoliko mjeseci živio u hotelu, dok ne pronađe vilu koja odgovara njemu, supruzi i njihovo četvero djece.

Kane je trošio 11.000 eura po noći u hotelu u Minhenu. Tome je konačno došao kraj, Englez je iselio iz hotela, a vila u koju je uselio nekada je pripadala francuskom nogometašu Lucasu Hernandezu.

U Bayern je stigao 12. augusta i tada je uselio u hotel. Do početka decembra na hotelsku sobu Kane je potrošio više od milion eura. Bild je prenio da je ukupna potrošena cifra na hotel 1.221.000 eura.

Kane je u debitantskoj sezoni u Bundesligi na 12 utakmica postigao 18 golova uz pet asistencija, što nikada nikome nije pošlo za rukom. Također, u Ligi prvaka je postigao četiri gola uz dvije asistencije i već se isplatio bavarskom velikanu koji ga je doveo za 95 miliona eura, bez da se računaju bonusi.