DOK JE BIO U LONDONU

Šok za porodicu Bayernovog napadača Harryja Kanea. Dok je sjajni napadač bio u Londonu na meču Lige prvaka protiv Arsenala dogodila se saobraćajna nesreća u Bavarskoj u kojoj je povrijeđeno troje od njegovo četvero djece.

Drama se dogodila oko 17:15 na državnom putu 2071 u blizini Schäftlarna (okrug Minhen) na A95. Vozač Renaulta (20) htio je skrenuti lijevo sa autoputa i sudario se sa crnim mercedesom Vito koji je dolazio ususret.

Kako saznaje Bild, Harryjeva djeca Louis (3), Vivienne (5) i Ivy (7) sjedila su pozadi. Srećom, braća i sestre su samo lakše povrijeđeni i kolima hitne pomoći odvezeni su u bolnicu.

Kako je saopštila policija, svih osam putnika u vozilima koji su učestvovali u nesreći je zadobilo lakše povrede. Oni su, između ostalog, helikopterima i vozilima hitne pomoći odvezeni u bolnice.

Prema informacijama Bilda, Kaneu je laknulo što je svo troje djece ostalo nepovrijeđeno, a dobru vijest krunisao je i jednim golom u remiju njegovog Bayerna protiv Arsenala (2:2) u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka.