Trenutno možda i igrač u najboljoj formi na svijetu Harry Kane konačno je pronašao vilu u kojoj će se smjestiti i nastaviti s bajkovitim startom života u Njemačkoj.

Najbolji strijelac u historiji Tottenhama i reprezentacije Engleske tokom ljeta je u rekordnom transferu prešao u Bayern i tu je odmah krenuo rušiti rekorde. Postigao je već 17 golova u 11 utakmica Bundeslige te tako nadmašio sve prethodnike u njemačkom nogometu na startu karijere u Bundesligi.

Njemački mediji već su mu dali nadimak "kralj", a "Kralj Harry" sve to radi dok živi u hotelu. Prošle sedmice objavljeno je da je sjajni napadač potrošio oko 1,2 miliona eura na hotelski smještaj otkako je tokom ljeta zamijenio dom u Londonu hotelskom sobom u Minhenu.
  Sve vrijeme Kane je tražio permanentni smještaj, a ugledni Athletic danas navodi da je i tome konačno došao kraj. Kane je pronašao vilu u koju će useliti s porodicom u decembru.

Riječ je o vili koja je vlasništvo bivše zvijezde Bayerna čije ime Athletic nije objavio. Bayern je omogućio Englezu privatnog šofera, dok njegova porodica ima poseban smještaj na stadionu Allianz Arena kad god se pojave u gradu.


Hotel u kojem Kane trenutno živi (Foto: Sportskeeda)

Njegov otac i brat, koji mu je ujedno i menadžer, redovni su posjetitelji Minhena, dok njegova supruga i četvero djece dolaze jednom mjesečno u Bavarsku. Trajno će se preseliti u vilu kada ona i zvanično pređe u Kaneovo vlasništvo u decembru.