NJENA REAKCIJA JE HIT

Juliette Pastore, partnerica italijanskog reprezentativca Sandra Tonalija, oduševljena je nakon što se pojavila u trening centru Newcastlea.

Sandro Tonali postao je najskuplji italijanski igrač ikada nakon što je dres Milana zamijenio onim iz Newcastlea. Svrake su ga platile više od 70 miliona eura, a u slučaju aktivacije bonusa, transfer će ići i preko 80 miliona eura.

Međutim, Tonali ne djeluje toliko sretan. Na brojnim snimcima, otkako je došao u Newcastle, reprezentativac Italije ne djeluje impresionirano pa su tako i brojni engleski mediji i stranice reagovali na njegove emocije.

Podsjetimo, Tonali je bio "projektovani kapiten Milana" za narednih desetak godina i trebao je biti lider kluba kojeg voli od ranog djetinjstva. Međutim, Milan ga je prodao čim je prva veća ponuda stigla na San Siro.

Za razliku od ovog mladog veznjaka, njegova izabranica je oduševljena onim što vidi po dolasku u Newcastle. Juliette Pastore je snimljena kako oduševljeno gleda u sve ono što čeka nju i njenog partnera nakon selidbe u Englesku.

Ova italijanska manekenka i modna dizajnerica snimljena je tokom ulaska u trening kompleks Newcastlea, a o reakciji se može pisati mnogo. Istovremeno, Tonali nije pokazivao nikakve emocije na snimku.