NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI

Ljubitelje fudbala širom regiona nasmijala je reakcija komentatora "Arene" nakon nevjerovatnog promašaja fudalera Verone.

Fudbaleri Napolija odigrali su na svom terenu neriješeno (0:0) sa Veronom u 30. kolu italijanske Serije A, a meč je obilježio nevjerovatan promašaj igrača gostujućeg tima Sirila Ngonga.

Napoli je napadao, ali Verona je uspjela da sačuva bod koji joj dosta znači u borbi za opstanak. Mogli su gosti lako i do tri boda, ali je Siril Ngong u situaciji jedan na jedan sa golmanom Napolija katastrofalno regovao.
 
@grube1008

♬ original sound - Grube
Njegov bizaran promašaj razbesneo je i komentatora "Arene sport" koji nije mogao da se suzdrži nakon očajnog poteza fudbalera Verone. Njegova reakcija postala je hit na društvenim mrežama.

"Nevjerovatno! Ovog čovjeka treba isterati iz fudbala. Kakva glupost! Šta znači ovo?!" bio je šokiran komentator Arene.

Promašaj mu nije izbijao iz glave, pa je i u nastavku prenosa isprozivao fudbalera Verone.

"Da čovjek ne povjeruje da fudbaler u Seriji A onako traljavo može da završi stopostotnu situaciju. Ono što mi je palo u oči... Kao da je nenormalno sporiji u odnosu na fudbalere Napolija. Ako je tako, onda mu nije mjesto na zelenom terenu, nego u nekoj drugoj profesiji. Izgubio je ogromnu prednost, a onda je došao na nekih 17 metara u želji da što prije šutne, a videli ste kako je to uradio. To je bilo očajno. Nikako mi iz glave ne izlazi ta situacija."

 
@grube1008

♬ original sound - Grube