Uoči novogodišnje noći, Murinjo je posjetio Caritas u Marsali, na stanici Termini, i donio korisnicima narodne kuhinje osnovne potrepštine kako za večeru tako i za narednih nekoliko dana

Uoči novogodišnje noći, Murinjo je posjetio Caritas u Marsali, na stanici Termini, i donio korisnicima narodne kuhinje osnovne potrepštine kako za večeru tako i za narednih nekoliko danaPortugalski stručnjak i trener Rome Žoze Murinjo (Jose Mourinho) je neko koga volite ili ne volite, nema sredine. Međutim, "Posebni" je danas oduševio cijeli svijet.

Uoči novogodišnje noći, Murinjo je posjetio Caritas u Marsali, na stanici Termini, i donio korisnicima narodne kuhinje osnovne potrepštine kako za večeru tako i za narednih nekoliko dana.

Murinjo je lično isporučivao šećer, tjesteninu, mesne konzerve i ostale stvari koje su potrebne u svakodnevnom životu i garantirao korisnicima narodne kuhinje podršku moralnu i materijalnu i 2022. godine.

U početku niko nije znao za Murinjovu posjetu, a zatim su bili upozoreni čelnici Caritasa i nastalo je veliko iznenađenje prisutnih kada su ga vidjeli kako dolazi. On je stao na sat vremena, ćaskao sa svima, poželio im dobro.

- Sretna Nova godina i sretna 2022. svima. Ali nemojte se pretvarati da ne znate, ne zaboravite stvarnost. Uvijek postoje ljudi kojima ste potrebni i svi mi trebamo. Hvala Caritasu za njihov rad. Fantastično što radite svaki dan - napisao je Murinjo na Instagramu.