Fanovi očarani

NBA Draft za 2022. godinu je iza nas. Paolo Banchero izabran je od strane Orlando Magica kao prvi izbor večeri. Bivši igrač Dukea pobijedio je u utrci Jabarija Smitha, te se tako priključio timu Magica u ekipi prepunoj potencijala i jezgrom za budućnost.

Top tri izbora večeri bili su Chet Holmgren, koji je otišao u Oklahoma City Thundere, dok se Jabari Smiht priključio atraktivnim Houston Rocketsima.

Iako je ovaj trojac ukrao većinu pažnje protekle noći, timovi koji su ih potpisali prepuni su očekivanja, pažnju je privukla i jedna druga osoba.

Riječ je o Christianu Braunu iz Kansas Jayhawksa koji je kao 21. pik izabran od strane Denver Nuggetsa. On je odmah postao popularan kod navijača ovog kluba, ali ne baš zbog igre.

Odmah po izboru zagrlio je majku, a gospođa je ukrala show zahvaljujući svojoj ljepoti i atraktivnom izgledu. Navijači su ostali zadivljeni, a privukla je pažnju obožavatelja NBA lige širom svijeta.

Društvene mreže preplavljene su komentarima i komplimentima za gospođu Braun, piše N1.

NBA fanovi imaju određene simpatije prema majkama košarkaša. Mama Luke Dončića u posljednje vrijeme dobila je mnogo komplimenata, ali čini se da je u gradu nova mama koja je omiljena među obožavateljima.