Ajme majko... Jedna od najjačih svjetskih momčadi pošteno se osramotila u sudaru s trećeligašem. Iako nisu igrali Ronaldo i Kaka, bile su tu mnoge druge multimilijunske zvijezde, ali nikakav novac nije pomogao.

Nakon što su s 2:3 izgubili u Ligi prvaka od Milana, te odigrali samo 0:0 sa Sporting Gijonom – u Realu su se sigurno nadali kako će im susret Kupa Kralja s Alcorconom idealno poslužiti za podizanje morala. Međutim, Kraljevski klub doživio je novi težak udarac.

Iako za susret nisu konkurirali Cristiano Ronaldo i Kaka, Madrižani su nastupili u prilično jakom sastavu.

No, ponekad ni spoj milijuna ne može srušiti hrabrost i odvažnost – a upravo su to pokazali domaćini i s četiri komada ispratili jednu od najjačih momčadi na svijetu!

Već je do poluvremena bilo 3:0. Dudekovu mrežu načeo je Borja u 15. minuti, a seriju su nastavili Arbeloa (21-ag) i Ernesto (40). Konačan potop Reala zaključio je Borja svojim drugim pogotkom u sedmoj minuti nastavka.

Kako ne biste pomislili da su Madrižani igrali u nekom rezervnom sastavu – pogledajte koje su to zvijezde 'proslavile' svoj klub.

Real Madrid: Dudek - Arbeola, Metzelder, Albiol, Drenthe, Diarra, Granero (Marcelo, 64'), Guti (Gago, 47'), Van der Vaart, Benzema, Raul (Van Nistelrooy, 71').

Preostaje još uzvrat na Santiago Bernabeuu u kojem će Los Blancosi pokušati isprati gorak okus poraza iz prvog susreta.