JEDNOSTAVNO

Ako korisnici TikToka koriste jedan prozvoid za razne beauty trikove, od noktiju do produživanja trajanja pafema, onda je to vazelin. Posljednjih dana na toj ste društvenoj mreži mogli naići na hiljade i hiljade videa u kojima dobivaju nevjerojatne rezultate s vazelinom pri podizanju trepavica.

Mnogi od njih usporedili su trik s lash lift tretmanom, a veoma je jednostavan. Sve što trebate učiniti jest nanijeti vazelin ili balzam za usne na uvijač za trepavice, a dok držite uvijač na mjestu, čistom četkicom češljajte trepavice prema gore.

TikTokeri tvrde da će vam na ovaj način traperice ostati uvijene puno dulje nego kada samo nanosite maskaru. Dobra stvar kod trika je i to što se vazelin lako uklanja kada skidate šminku.

Korisnici tvrde da im trepavice izgledaju tamnije i gušće, dok efekt uvijanja traje nekoliko sati. Neki su trik proglasili toliko revolucionarnim, da su se zakleli kako više nikad neće koristiti maskaru.

 
@jacquelinekilikita Never wearing mascara again lol #beautyinatik #vaseline #vaselinelashlift #lashlift #beautyhacks #vaselinelashes ♬ Honeypie - JAWNY