DRUŠTVENE MREŽE

Kada je u pitanju nakit, narukvice su pravi dodatak u svakoj situaciji. Mogu se nositi i za dnevne i za večernje kombinacije, bitno je samo odabrati pravu

Neki vole glomaznije komade, a neki jednostavnije, minimalističke. Ako spadate u ovu drugu kategoriju možda će vam se svidjeti jedna Diorova koja je postala viralna na društvenim mrežama.

Ova prestižna modna kuća poznata je po svojoj visokoj kvaliteti i luksuznom dizajnu. Osim modnih komada i kozmetike, u ponudi ima i nakit. Diorova linija nakita obuhvata razne komade, uključujući narukvice, ogrlice, naušnice i prstenje. Često se ističe svojim elegantnim i sofisticiranim dizajnom, a kombinira klasične elemente s modernim detaljima.

Upravo je takva narukvica koja je ovoga mjeseca postala nova TikTok opsesija. Video s njom u prvom planu broji gotovo devet miliona pregleda, a mnogi su u komentarima istakli da je žele.

Radi se o Petit CD narukvici koja ima logo marke - CD - na jednom od svoja dva lančića, a omiljeni simbol Diora - svjetlucava zvijezda s bijelim kristalićima - krasi drugi lančić. Ova bezvremenska i elegantna narukvica idealna je jer se može nositi svakodnevno. Tiktokerica Katie (@katie_sapegina) samo je kratko istaknula u opisu videa: "Tako je lijepa". No nekima se nije svidjela cijena. Naime, ova narukvica košta 430 eura.

@katie_sapegina It’s so pretty! 🥹🤍 #dior #diorbracelet #unpackibg #thatgirlaesthetic #thatgirlroutine #diorholiday ♬ original sound - ⋆。✩ mads
Izvor: Faktor