Rođenje djeteta poseban je trenutak za svakog roditelja, a mnogi upravo zbog toga prve fotografije bebe snime u rađaonici.

Roditelji preslatke djevojčice Antonelle tako su uspjeli uhvatiti zaista posebnu fotografiju samo nekoliko trenutaka nakon rođenja kćerkice.

Naime, tek rođena djevojčica nasmijala se tati, a fotografija preslatkog trenutka mnoge je dirnula. Majka Tarsila Rosa Cordeiro uvjerena je da je malena Antonella prepoznala glas svog oca koji je tokom trudnoće svaki dan razgovarao s njom.

"Kad se rodila, stavili su je na mene da spava. Ali čim joj se tata obratio, otvorila je oči i nasmiješila se", rekla je majka.

"Uvijek joj je govorio da je jako voli. Ujutro bi joj poželio dobro jutro, a navečer laku noć. Mazio me po trbuhu i pričao joj. I čim se rodila, ponovio je rečenicu koju joj je govorio kad bi stigao s posla: 'Hej, bebo, tata je stigao'", dodala je Tarsila.

Otac Flavio Dyego Vilela kaže da se osjećao predivno kad mu se kćerkica nasmijala.

"Mislio sam da znam što je prava ljubav, ali nisam imao pojma dok nisam ugledao taj najiskreniji osmijeh na svijetu", poručio je.