Ljeto se bliži

S dolaskom sve toplijih dana, moramo priznati da polako počinjeno primjećivati onih nekoliko kilograma viška koje smo nakupili tokom zimskog perioda.

Upravo zato, nije nimalo neobično da se upravo sada odlučujemo pokrenuti te u svoj dnevni raspored uvrstiti tjelovježbu. Ipak, osim same tjelovježbe, jako je važno korigirati i prehranu te paziti na dovoljan unos svih nutritivnih sastojaka koji su potrebni kako bi mršavljenje, odnosno učvršćivanje tijela bilo provedeno na zdrav način.

Ipak, uvijek postoji onaj jedan dio na tijelu na koji su žene posebno ‘osjetljive’, a možemo se složiti kako su to definitivno trbuh i stražnjica.

Isto tako, spomenuta područja nešto su sklonija nakupljanju masnih naslaga, stoga želite li lijepo oblikovanu stražnjicu i definiran trbuh, potrebno je prakticirati izolirane serije vježbi koje su namijenjen upravo tom području.

Budući da nam je svakodnevica užurbana i nerijetko haotična, online treninzi nameću se kao odlična alternativa odlasku u teretanu, a pogotovo pridodamo li tome i činjenicu da su besplatni, piše Fashion.hr.

Tako smo ovog puta zavirili na You Tube kanal poznate trenerice Pamele Reif i pronašli trening koji je sastavljen tako da istovremeno oblikuje trbuh i stražnjicu.

Radi se o nešto statičnijim vježbama u kojima je fokus ponavljanje serija, stoga nikako ne preskočite zagrijavanje od otprilike 5 minuta kako biste pokrenuli mišiće i spriječili eventualne ozlijede.

Također, još jedna dobra stvar kod ovog treninga je i činjenica što traje svega 20 minuta, a jedina oprema koja vam treba je prostirka za pod.