Velika Britanija

Angela Crickmore (38) iz Nottinghama u Velikoj Britaniji drastično je promijenila izgled skinuvši 30 kilograma, što je na kraju dovelo razvoda braka.

Nakon toga, napravila je zaokret u životu i postala fitness trenerica, a zahvaljujući novoj karijeri pronašla je i novu ljubav te će uskoro ponovno stati pred oltar.

U najdebljoj fazi Angela je imala 90-ak kilograma, ali kaže da se suprug nikad nije žalio na njenu kilažu jer je mislio da je prekrasna.

Bivša agentica nekretninama koja je kile nakupila vodeći užurban život i jedući brzu hranu, krenula je u teretanu i počela paziti što jede. Čak je prestala kuhati za muža i sina jer se njena nova zdrava prehrana nije uklapala u njihove navike.

Angela poslije stroge dijete nosi šest brojeva manju odjeću. Na njenu žalost, novi izgled donio je i neočekivane probleme, rastala se od svog drugog muža s kojim je bila u braku 10 godina. Nakon što je drastično smršala, Angela je na svom Instagramu počela objavljivati fotografije nove figure te je u kratkom roku skupila 156.000 pratitelja, prenosi The Sun.