Zbog nesporazuma!?

Jučer se u gradskoj bolnici u Uroševcu desio nesvakidašnji događaj. Pacijent je brutalno prebio ljekara ove bolnice. Izvori portala "Indeksonline" unutar policije su potvrdili da je uroševački ljekar nekoliko puta udaren.

Prebijanje ljekara - hirurga, F.E. u Gradskoj bolnici u Uroševcu se desilo zbog nesporazuma između jednog građanina ove opštine i dotičnog ljekara. Policijski zvaničnici su potvrdili slučaj i rekli o razlozima ovog događaja.

Major policije Kosova za region Uroševca, Basri Shabani je potvrdio za portal da se slučaj desio posijepodne u nedjelju, kada je jedna osoba koja je bila sa svojom majkom napala ljekara u objektu Gradske bolnice.

"Da, u 16:40 časova se desio slučaj u bolnici u Uroševcu. Jedan građanin koji je doveo majku na pregled u bolnici je zatražio od hirurga F.E. da izvrši kontrolni pregled, ali je ljekar odgovorio da mu je potreban uput kako bi došao u bolnicu, i u tom momentu osoba je pesnicom udarila ljekara", rekao je Shabani.

Osoba koja je prebila ljekara F.E. je zatim pobjegla iz zgrade bolnice i policija Kosova još uvijek nema informacija gdje se on trenutno nalazi.