U Londonu je održana najprestižnija na dodjeli britanskih glazbenih nagrada Brit Awards.

Crvenim tepihom jedne od najprestižnijih britanskih manifestacija prošetale su zvijezde koje su svojim glasom, ali i stasom oduševile prisutne. Glamurozne haljine ponovno su se našle u prvom planu, a ko je bio najuspješniji procijenite sami.

Jedna od najvećih zvijezdi večeri svakako je bila Adele koja je briljirala u svakom pogledu.

Pjevačica anđeoskog glasa osvojila je dvije nagrade i to za najbolju britansku pjevačicu te za album godine, a pojavila se u dugoj crnoj Burberry haljini ukrašenoj tilom, vrlo sličnoj onoj Armanijevoj u kojoj se pojavila na dodjeli nagrada Grammy.

Rihanna, koja je drugu godinu za redom izabrana za najbolju internacionalnu pjevačicu je ostava vjerna zavodljivom stilu odijevanja i dubokom dekolteu kojeg je ovoga puta istaknula glamuroznom zlatnom Givenchy toaletom začinjenom visokim kožnim rukavicama.

Intenzivno plavom Yves Saint Laurent haljinom otvorenih ramena svoju je besprijekornu figuru naglasila Kylie Minogue dok se mlada Lana Del Rey, dobitnica nagrade za debitanta i međunarodni hit godine za pjesmu 'Video Games' odlučila za žarko crvenu kreaciju romantičnog kroja koju potpisuje Vivienne Westwood.

{gallery}galerije/haljine1{/gallery}