Kako nazvati osobe koje iz zabave muče životinje? Jedan Britanac snimljen je putem nadzornih kamera na ulici kako sumanuto pleše držeći mačku za rep i bjesomučno je vrti oko sebe.

Incident se dogodio 26. oktobra oko 8:30 sati ujutro u gradu Kentu, a policija je pokrenula istragu i traže muškarca sa snimke koji je svojom sumanutom i bizarnom predstavom zaprepastio jutarnje prolaznike, koji su u nevjerici uzmicali pred njim.

Mačka koju je taj manijak zlostavljao zove se Mowgli i stara je dvije godine te je nekako ipak uspjela pobjeći iz ruku svojeg mučitelja, prenosi Daily Mail. Njezina vlasnica živi pored jednog puba u Kentu, u blizini mjesta na kojem je snimljen incident, a medijima je rekla kako je njezin ljubimac bio vidno rastresen.

Inspektorica organizacije za zaštitu životinja osudila je incident. 'To je vrlo nasilan i zloban napad na mačku. Bilo ko da je vidio taj napad sigurno je bio šokiran kao i mi nakon što smo pogledali snimku. Nadamo se da neko prepoznaje tog počinitelja, kako bismo mogli istražiti zašto je to napravio', rekla je Caroline Doe, inspektorica za zaštitu životinja.

Pogledajte VIDEO!