Deset radnika kineske kompanije gurali su nekoliko kilometara automobil svog šefa, jer su svi bili previše pijani da bi sjeli za volan.
 
Grupa radnika je ručala u restoranu u centralnom dijelu grada Čangčuna u provinciji Džilin na sjeveroistoku Kine i na polasku kući shvatili su da su svi previše popili da bi upravljali automobilom.

Vožnja u pijanom stanju navedena je kao jedan od najopasnijih prekršaja u Kini i prekršioci se suočavaju sa šestomjesečnom kaznom zatvora i velikom novčanom kaznom.

Njihov šef Žang Fej nije želio da ostavlja automobil u centralnom dijelu grada, a bilo je već prekasno da pozovu drugog vozača iz kompanije, pa je potpredsjednik firme Huang Veijun predložio da automobil odguraju kući.
On je naglasio da je Fejova kuća udaljena samo tri kilometra i da će im svima prijati vježba.

Vesela grupa privukla je pažnju prolaznika pjesmom i smijehom dok je ulicom gurala automobil.

Prema riječima saobraćajnih policajaca, sve dok nije uključen motor automobila, to se ne može klasifikovati kao vožnja u pijanom stanju.
        
Međutim, policija je upozorila građane da ne slijede primjer ove grupe, ističući da postoji rizik i kada se prometnim ulicama u pijanom stanju gura automobil.