Jedna žena je napravila skandal

Mnogi se pitaju kako je nekad bilo bez mobilnih telefona i društvenih mreža kada su se za slikanje koristili isključivo fotoaparati. Danas je uobičajeno da se ljudi slikaju na svakom koraku i da kamerom zabilježe zanimljive scene na ulici.

Čini se da u tome prednjače žene koje su bezmalo spremne na sve zarad dobre fotografije.

Tako je jedna dama odlučila da se skine nasred ulice u američkom gradu Nešvil. Prolaznici su bili zapanjeni kad su videli lijepu djevojku da se skida na ulici, a zaokupljeni prizorom malo ko je primjetio da je slika poznati fotograf Henry Jiménez Kerbox. On se dogovorio se sa svojom djevojkom da je fotografiše u bikiniju u centru ovog grada.

Zgodna brineta je na sebi imala minijaturni braon kupaći kostim u kojem je sa velikim samopouzdanjem prošetala centrom Nešvila naočigled prolaznika. I dok se smešila svom momku u kameru prolaznici su gledali u čudu i zastajali kako bi kamerom zabilježili nesvakidašnju scenu.

@henryjimenezkerbox Reposting one of my most viral with @Michal Idan ♬ Only Girl (In the World) - Sassydee
Muškarci su bez daha gledali polu golu djevojku. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se vidno neraspoložena žena koja viče jer ne želi da je snimaju kao svjedoka ovog neobičnog događaja. Nije se libila da napravi skanadal o kome sad bruje društveme mreže.

Snimak je privukao veliku pažnju a prikupio preko 850 000 sviđanja i različita mišljenja.

- Osoba koja je uradila ove fotografije molim vas imajte obzira malo.

- Možda je ovoj ženi smetalo što sve gleda njen muž.

- U redu...ali samopouzdanje.

- Zašto svi osuđuju stariju damu? Ne želi svako da se fotografiše.

- Da, i ja bih se skinula nasred ulice kada bih imala njeno tijelo.

- Slikati se ovako na ulici, svaka čast na hrabrosti - bili su neki od komentara.

Mnogi su pohvalili djevojku rekavši da zrači atraktivnošću i samopouzdanjem i da bi tako trebalo da hoda svaka žena bez obzira na svoj izgled. Mnogi su shvatili da je profesionalac u pitanju a u opisu profila fotograf je naveo da je to Michal Idan, model iz Los Anđelesa.