ORGANIZOVALA ZABAVU

Brazilka Meirivone Rocha Moraes je privukla pažnju prošle godine nakon što je objavila da se "udala" za lutku muškarca i da su dobili "sina" Marcelinha. Sada tvrdi da čekaju drugo dijete.

Ispričala je da će u decembru roditi kćerku i da će se zvati Marcela. Nedavno je organizovala zabavu otkrivanja spola djeteta te pozvala 40-ak gostiju.

"Željela sam dječaka zato što sam čula da mi treba mnogo više novca i truda za odgajanje djevojčice. No, ova beba će i dalje biti dobrodošla i voljena", kazala je za Daily Mail.

Dodala je da je njen suprug Marcelo jako sretan zato što je htio djevojčicu. Očekivano, njene profile na društvenim mrežama su preplavili komentari.

"Mislim da je vrijeme da posjetiš psihijatra", "Zašto niko ne pomogne ovoj ženi?", "Šta radi njena porodica? Poduzmite nešto", neki su od njih.

Meirivone se prethodno požalila majci kako se osjeća usamljeno jer nema partnera. Iz tog razloga joj je majka odlučila pokloniti Marcela.

"Zaljubila sam se u njega na prvi pogled. Napokon sam dobila muškarca s kojim mogu ići na časove plesa. Moj život je dobio smisao", kazala je Meirivone u razgovoru za magazin Need To Know.