10 MILIONA PREGLEDA

Courtney i Alex Quist su mladi bračni par koji na TikToku objavljuje simpatične videozapise iz svog života.

Kada su nedavno htjeli sa svojim pratiteljima podijeliti vijest da je Courtney trudna, znali su da to mora biti na zanimljiv način. Ovaj dvojac nije, kao mnogi parovi, odabrao način koji je raznježio ljude, već su svojom, tačnije Alexovom, idejom nasmijali milione ljudi.

U videozapisu na TikToku, koji je pogledan 10 miliona puta, Courtney i Alex najavili su trudnoću pjesmom "Ice Ice Baby grupe" Vanilla Ice. Alex je u videozapisu držao led na riječima "ice, ice", a potom je Courtney rukama prošla po trbuhu na stih "baby".

@thequistfamily Ice ice BABY QUIST coming soon 😄 #pregnant #funny #marriage #thequistfamily ♬ Ice Ice Baby (as heard in the movie Step Brothers) - Re-Recorded - Vanilla Ice
Njihova domišljata ideja oduševila je korisnike TikToka koji su ih pohvalili za kreativnost.

"Odlični ste! Da je barem više ljudi ovako kreativno", "Genijalno, najbolja najava trudnoće koju sam dosad vidjela", "Tačno se vidi da je ovo bila Alexova ideja, ali isplatilo se!", "Već je počeo s forama tipičnim za sve tate", "Najbolja ideja ikad, odlični ste!", samo su neki od komentara ispod videozapisa.