NEODOLJIVI POKRETI

Simpatični snimak podijeljen na TikToku prikazuje djevojčicu koji uživa u muzici te je zaplesala u ritmu ispred DJ-a oduševivši sve u okruženju svojim pokretima.

Prizor djevojčice koja pleše na zabavi ispred DJ-a rastopio je korisnike društvenih mreža, a nastao je u Tunisu.

"Najslađa stvar koju sam vidjela danas", navedeno je u natpisu videa koji prikazuje djevojčicu dok pokazuje svoje plesne sposobnosti.

Ugledavši je na podiju mnogi su izvadili telefone kako bi zabilježili simpatični trenutak, a djeluje da malenu to nije pretjerano zanimalo dok je uživala u muzici.

"Kolektivni odgovor. Ovo je bilo u Yuka Gammarth u Tunisu jučer na Tera Negra događaju, ona je preslatka djevojčica, a i DJ je talentovan", navela je autorica videa.

"Plesni podij je samo za nju", "Ovaj ples je zarazan", "Mislio sam da će ubaciti i 'Baby Shark'", bile su neke od reakcija na snimak.

 
@donianefzi #fypシ #foryoupage #tunisia #tunisianparty #tunisiandj #tunisia🇹🇳🇹🇳🇹🇳 Une réponse collective ,C'est à Yuka Gammarth Tunis hier à l'évènement Tera Negra, et c'est une adorable petite fille et le DJ talentueux @TRY-KY ♬ son original - Donia Nefzi