Uletela i mlada

Vječito zategnuti odnosi između snaja i svekrvi i zetova i tašti nisu nikakva rijetkost na ovim prostorima, a kako izgleda kad zarate prije, odnosno svekrva i tašta, pokazuje i snimak s jedne svadbe koji kruži TikTokom.

Na snimku koji je za kratko vrijeme postao viralan prikupivši gomilu pregleda i komentara vidi se doslovno tuča svekrve i tašte, u koju je uskočila i mlada, koja je bidermajerom udarala ženu za koju se pretpostavlja da joj je svekrva, jer je logično da je stala na stranu svoje majke.

"Upoznali se i vjenčali poslije dva dana, a familija nije saglasna sa mladima, i onda bum. Zaratile svekrva i tašta", stoji u opisu snimka.

Da situacija bude komičnija, u pozadini sve vrijeme trešti muzika trubača, dok se gosti hvataju za glavu i posmatraju tuču u neverici.

Iako su mnogi isprva bili ubeđeni da se radi o balkanskoj svadbi, jedna korisnica TikToka je u komentarima napisala da se ovaj sukob dveju prija odigrao u Rusiji, dok je jedan komentator napisao da je u pitanju Makedonija.

Komentari ispod snimka ne prestaju da se nižu, a samo neki od njih su: "Bože svašta", "Luda svadba", "Samo nek je veselo", "Ovo samo kod nas postoji", "Bolje na početku to rešiti odmah. Da sam znala, i ja bih svoju, danas bismo bili zajedno", "Tašta jača", "Taj brak će da cveta. Odmah su otvorili svoje karte", "Malo je tužno", "Ma bitno da se mladenci vole"...

Bilo je i onih koji su se u komentarima pitali gdje je mladoženja, a neko je u šaljivom tonu odgovorio da mladoženja vjerovatno snima tuču.

 
@serbiatos Vencanje posle dva dana upoznavanja#viral #fpu #foryou ♬ original sound - 👑Igor_Leki👑