DALEKO OD GLAMURA

Glumica Jennifer Garner na Instagramu je objavila video kako vozi traktor na porodičnoj farmi.

Međutim, bivša supruga Bena Afflecka nije samo povremena pomagačica u ratarskim i stočarskim poslovima, naprotiv, ona je jedna od osnivačica "Once Upon A Farm", proizvođača organskih obroka i međuobroka za malu djecu, zadužena za viziju kompanije i smjer kretanja brenda.

Kako je napisala u objavi, upravo je njen angažman u proizvodnji organske hrane za djecu potaknuo njene rođake Roberta i Janet da se pridruže "zabavi" te su porodičnu, organsku, farmu u Oklahomi pretvorili u laboratorij i postali dobavljač namirnica za "Once Upon A Farm".

Daleko od holivudskog glamura u videu vidimo zvijezdu akcijskog filma "Pepermint" i majku troje djece koje ima iz braka sa glumcem Affleckom, kako odjevena u kombinezon sjeda za upravljačem traktora, navlači radne rukavice i pokreće vozilo.

Potom je uz zvukove vesele "Thank God I‘m A Country Boy" Johna Denvera Jennifer marljivo sakupljala tikve, sijala, obilazila koke i krave...

- Moj traktor me zove - uskoro ću biti tu da zajedno obrađujemo zemlju, ujače Robert - poručila je 51-godišnja glumica na kraju videa koji je prikupio hiljade lajkova i pohvala.



Izvor: Faktor