TikTok

Vjenčanje je mnogima jedan od najvažnijih dana u životu, no malo je vjerojatno da će ono proći u potpunosti savršeno. Prilikom planiranja dana iz snova, jedna mlada zasigurno nije računala na to da će njen novi suprug tokom večere podmuklo gledati ragbi utakmicu.

Prije godinu dana, par iz Australije po imenu Dani i Blake vjenčali su se i sve je bilo čarobno sve dok mladenka nije ugledala kako je njen partner prislonio mobitel uz svadbenu tortu.

Pozicionirao je mobitel tako da sa stola može pratiti utakmicu između Penrith Panthersa i Cronulla Sharksa, piše Mirror.

Kako bi obilježila prvu godišnjicu braka, Dani je na svom TikTok računu podijelila isječak u kojem pokazuje svoju reakciju na postupke svog supruga na veliki dan.

"Još uvijek ne mogu vjerovati da je moj muž to učinio na našem vjenčanju", navela je. Urnebesni isječak pregledan je više od tri miliona puta i prikupio je preko 226.000 lajkova.

Hiljade su također odvojile vrijeme za komentarisanje videa, a neki su Blakea nazvali "legendom" jer je uspio gledati utakmicu na vjenčanju.

 
@daniandblake

1 year ago today 😅 @dani.russell #daniandblake #wedding #marriage #fail #anniversary #fyp

♬ original sound - Dani and Blake