Svestrana i sveprisutna britanska pjevačica i glumica Rita Ora ovih se dana kupa i sunča na plažama Miamija, a svijetu je pokazala svoju zamamnu figuru u smjelom jednodijelnom kupaćem kostimu

Rita Ora, 25-godišnja pjevačica kosovskih korijena, brojnim je sretnicima, koji ovih dana uživaju u Miamiju, priredila pravu zabavu na plaži. U turbo seksi badiću trčkarala je, brčkala se u plićaku, zbijala šale s prijateljicama – i paparazzi su imali posla.

Ritino senzacionalno tijelo istesano je do savršenstva – na njoj u ovo blagdansko vrijeme nema tragova da je pretjerivala s poslasticama. Osim kupaćim kostimom s puno izrezanih dijelova u plavoj, bijeloj i zelenoj boji, Rita nam je mačkastim sunčanim naočalama s potpisom Miu Miu dočarala pravo ljeto.

Nakon užurbane poslovne godine, pjevačica Rita Ora uputila se u Miami na malo odmora uz kupanje i sunčanje.

Kod nas ljudi hodaju u kaputima, a na Floridi uvijek sja sunce. I Rita isto blista, a u svojem seksi kupaćem kostimu plijenila je pozornost znatiželjnika i obližnjih paparazza koji su snimili svaki trenutak njezinog "opuštajućeg" popodneva.

Rita se tako zabavljala s prijateljima na plaži, a kasnije su joj se i pridružili poznati prijatelji Daisy Lowe i DJ Nick Grimshaw.

Rita je inače i članica popularnog showa X-Factor u Velikoj Britaniji, a ove je godine izbacila singl "Poison", te duet s Chrisom Brownom "Body On Me".