Nakon koncerta u Gračanici

Srpska pjevačica, Jelena Karleuša, se rasplakala tokom koncerta koji je držala u Gračanici, gdje je upoznala i pričala sa ljudima koji su je uvjeravali da ništa nije onako kao što piše ni u beogradskim ni u albanskim medijima.

Kako piše beogradski portal "Blic", tuga i oduševljenje smjenjivali su se u raspoloženju Jelene Karleuše nakon koncerta u Gračanici protekle subote, na kome je zapjevala pred 3.000 kosovskih Srba i Albanaca, a pop pjevačicu je na Kosovu dočekala i ispratila patrola Policije Kosova.
 
No, ekipa beogradskog lista "Alo!" došla je u posjed snimka na kome se pojavljuje uplakana Jelena Karleuša prilikom povratka sa nastupa u Gračanici, otkrila je i kakvu situaciju je zatekla na Kosovu i kakav utisak je stekla.
 
"Koncert je bio fenomenalan. Zahvaljujem publici i organizatorima! Muzika ujedinjuje, muzika miri. Ovaj koncert je pokazao da je svim ljudima na Kosovu dosta zle krvi, dosta političke propagande! I jedni i drugi su me uvjeravali da ništa nije onako kako se piše u albanskim i u beogradskim medijima, a ja njima vjerujem. Doživjela sam da me stariji Albanci pozdravljaju na čistom srpskom i stežu ruku u znak dobrodošlice, tako da sve što sam do sada mislila da znam o situaciji Kosovu u stvari ne znam. Niti ja, niti bilo ko iz Srbije. Prava istina je tamo", izjavila je Jelena, prenosi pisanje srpskih medija portal "Koha", i izrazila nadu da će se pojaviti političari koji će riješiti situaciju na Kosovu i zamijeniti “diletante” koji su se time do sada bavili.
 
Srp pjevačica je Jelena Karleuša je odsjela u hotelu u kom, kad god posjećuje Kosovo, odsjeda Hilary Clinton.