PROMOVIŠE NOVI FILM

Promotivnu turneju kojom ekipa filma širom svijeta predstavlja nastavak "Dune" zasigurno je obilježila Zendaya i to svojim modnim izdanjima - počev od robotskog odijela do posljednje kombinacije za premijeru u New Yorku.

Naime, mlada glumica crvenim tepihom prošetala je u kreaciji Stephanea Rollanda s neobičnim izrezima. Haljina dugih rukava sezala je do poda te imala zlatne detalje na porubu.

Ono što ovaj komad odjeće čini posebnim je izrez nesvakidašnjeg oblika koji je sezao od grudi do dna stomaka te se s kukova spuštao do glumicinih butina.

Zbog pozicije izreza ovakav komad odjeće "ne trpi" donji veš, a Zendaya je izgled zaokružila Jimmy Choo štiklama te s nizom Bulgari prstenova.

Birala je šminku u zemljanim tonovima, a kovrčama je dodala volumen uz pomoć ekstenzija.

Odabrana haljina glumice savršena je za premijeru drugog dijela filma "Dune" - Rolland je otkrio da je kolekcija za proljeće 2024. u velikoj mjeri inspirirana pješčanim lokacijama, a sama radnja filma se prvenstveno odvija na pustinjskoj planeti Arrakis.

"To je pustinja da pokažete beskonačnost i mir", rekao je Rolland ranije za Women's Wear Daily .

Nakon premijere, glumica je otkazala zakazano nastup Good Morning America nakon što je dobila bol u grlu te priznala da je potpuno ostala bez glasa.