Dua Lipa nedavnim pojavljivanjem s novim partnerom Callumom Turnerom privukla je pažnju i to zbog "omraženih" cipela koje koštaju 600 eura i bile su jedan od najvećih trendova prošle godine.

Lipa posljednjih dana je na naslovnicama novina sa svojim novim filmom "Argylle" koji je tek stigao u kina, a nedavno je ozvaničila vezu s novim partnerom - glumcem Callumom Turnerom.

Viđeni su zajedno u Los Angelesu prilikom šetnje u Sushi Parku u zapadnom Holywoodu, a ona je privukla pažnju izborom obuće za ovu priliku. Nosila je omražene cipele brenda Alaïa, koje nerijetko nazivaju i najružnijim modelom.


Foto: Twitter

Pjevačica je uz kontroverzne cipele dodala farmerke i bijelu majicu bez rukava sa crnim rubovima. Izgled je upotpunila torbom Bottega Veneta Gemelli, komadom omiljenog italijanskog brenda koji je postao favorit slavnih.

Alaijine kultne mrežaste baletanke koje su nosile brojne zvijezde inspirisane su tradicionalnom japanskom obućom, a 2023. su bile jedan od najvećih modnih trendova.



Britanski glumac ranije je bio u vezi s glumicom Vanessom Kirby. S druge strane, Dua Lipa je u decembru prošle godine prekinula vezu s francuskim rediteljom Romainom Gavrasom. Kako mediji navode, razlog njihovog prekida bio je to što Dua Lipa nije htjela usporiti svoju karijeru zbog muškarca.

TMZ prenosi da su pjevačica i glumac prvi put viđeni zajedno na premijeri filma "Masters of Air".

U intervjuu za Rolling Stone, Lipa je govorila o zabavljanju i raskidu, rekavši da ju je posljednja veza "naučila mnogo toga".