ZBUNIO JAVNOST

Arnold Schwarzenegger (76) snimljen je u društvu mađarske glumice Timee Palacsik (41) u Los Angelesu čime su potaknuli glasine o vezi.

Naime, par je prvobitno snimljen u vožnji bicikala, a onda su i fotoreporteri zabilježili i da je Schwarzenegger poljubio glumicu u obraz tokom njihovog rastanka.

Međutim, samo nekoliko dana ranije, Schwarzenegger je snimljen u stravstvenom poljupcu s tajanstvenom ženom, iako je javnosti poznato da je više od jednog desetljeća u vezi s Heather Milligan, s kojom je posljednji put viđen prije mjesec dana.

To je dodatno zbunilo javnost, međutim, izvor blizak glumcu rekao je za medije da on samo uživa u svom životu i izlascima s ženama, ali i da je u prijateljskim odnosim s Timeom Palacsik.

"Oni se jako dobro slažu. Stalno se smiju kada su zajedno", poručio je izvor.

Schwarzenegger je svoju vezu s fizioterapeutkinjom Heather Milligan počeo 2012. godine, ali nije poznato kada su prekinuli. Prethodno je bio u braku s Marijom Shriver i to od 1986. do 2011. godine. Zajedno imaju četvero djece: Katherine, Christinu, Patricka i Christophera. Schwarzenegger također ima sina Josepha, kojeg dijeli s bivšom kućnom pomoćnicom Mildred Patty Baen.