JOŠ JEDAN KOSTIM

Megan Fox i njen zaručnik Machine Gun Kelly za Noć vještica predstavili su nekoliko različitih maski, a glumica je na Instagramu pokazala kako je izgledala transformacija u Zeldu i Linka, glavne zvijezde videoigrice "The Legend of Zelda".

Glumica je svojim pratiteljima dala uvid šta se dešavalo "iza kulisa" odnosno kako su tekle njene pripreme za večer dok se spremala obući kao Zelda iz kultne videoigrice "The Legend Of Zelda".

Megan je pridržavala grudi dok je vizažist dovršavao završne detalje njene šminke. Glumica iz "Transformersa" i njen zaručnik izgledali su "izvanzemaljski" odjeveni u likove iz igrice.

Megan je nosila bordo korzet, koji je naglašavao njen dekolte s dugom bijelom suknjom koja je imala visoke proreze sprijeda kako bi istaknula duge noge.

Dodala je bijele rukavice i par upečatljivih zlatnih čizama koje su se protezale sve do njezinih bedara. Navukla je dugu plavu periku kako bi oponašala Zeldinu kosu i stavila svjetlucavu krunu na glavu.

Machine Gun Kelly je nosio lažni mač na boku, dok su i on i Megan imali lažne vilenjačke uši.

Zbog njih je Megan u opisu označila bivšu djevojku Elona Muska Grimes koja je nagovijestila da će svoje uši operisati kako bi izgledale poput vilenjačkih.

"Vrlo sam ozbiljno razmotrila modifikaciju ušiju u vilenjačke nakon ovoga. Grimes javi mi ako nađeš nekoga", poručila je.

Fox i Kelly za Noć vještica pojavili su se kao Pamela Anderson i Tommy Lee, a drugi kostim gdje se njen zaručnik prerušio u svećenika, dok ona oskudno odjevena na povocu kleči pored njega izazvao je bijes zbog ismijavanja kršćanstva.