POMOGAO JOJ I ZARUČNIK

Megan Fox zajedno sa svojim zaručnikom Machine Gun Kellyjem oduševila je transformacijom za Noć vještica, a inspiraciju za svoje kostime pronašli su u bivšem holivudskom paru - Pameli Anderson i Tommyju Leeju.

Par se vratio u period 90-ih godina dok su oponašali Pamelu i Tommyja Leeja na crvenom tepihu Casamigos Tequila Halloween partyja u petak na Beverly Hillsu.

Kopirali su izgled bivšeg para s otvaranja Hard Rock Hotela & Casina 1995. u Las Vegasu, a 36-godišnja Fox nosila je mini haljinu od lateksa s izrezom u obliku srca.

Potpuno se posvetila upečatljivom izgledu s perikom, precrtanim usnama, većim noktima i preplanulim tenom.

Machine Gun Kelly kopirao je izgled bubnjara u bijeloj majici bez rukava pokazavši tetovaže te s crnim kožnim hlačama i crnom olovkom za oči.

Fox je upoznala Kellyja 2020. na setu njihovog kriminalističkog trilera "Midnight in the Switchgrass". Zaručili su se u januaru, a budući mladoženja je nakon toga potvrdio da će mu prijatelj Pete Davidson biti jedan od kumova.

Kostim nije bio prvi put ove godine da je neko kopirao izgled Anderson i Leeja. Bivši par tumačili su Lily James i Sebastian Stan u Huluovoj seriji "Pam & Tommy", pripovijedajući kako je njihova intimna snimka neslavno ukradena 1995. godine.