NEOBIČNO IZDANJE GLUMICE

Megan Fox na Instagramu je podijelila fotografiju svog posebno čudnog outfita - kombinacije poluprovidnog topa, hlača i bluze retro printa koji je uporedila s onim kakav se mogao vidjeti na kauču koji je imala "svačija baka".

Glumica je vjerovatno predstavila jedno od svojih najhaotičnijih i najzbunjujućih modnih izdanja koje smo do sada vidjeli. Međutim, na svoj uobičajeni način, uspjela je iznijeti čudnu kombinaciju odjeće.

Megan je u utorak nosila karirani top s izrezima na grudima preko potpuno prozirnog crnog gornjeg dijela - što je zapravo trend koji je predstavljen na modnim pistama Pariske sedmice mode.

Smeđe hlače sa zlatnim printom i odgovarajuća bluza otvorenih ramena upotpunili su izgled. Kombinaciji je dodala smeđu torbu od antilopa, zlatne cipele sa šiljastim vrhom i maramu s istim printom kao na topu.

Glumica je fotografiju svoje odjevne kombinacije objavila na Instagramu uz neobično poređenje.

"Svačija baka imala je taj jedan kauč", napisala je u opisu Fox te poručila fanovima da pogledaju i narednu fotografiju.

Sljedeća fotografija prikazivala je upravo kauč na koji je mislila, a čiji dizajn neodoljivo podsjeća na print njenih hlača i košulje.