Pjevačica porijeklom s Kosova Rita Ora, osvojila je srce Roba Kardashiana.

Iako par svoju vezu još uvijek skriva od očiju javnosti , svi pričaju o njihovim zajedničkim izlascima. Prema Daily Mailu par će svoju ljubav javno priznati na jednom partiju na Manhattanu gdje će Rob nastupiti kao DJ.

U međuvremenu Orini komentari na Twitteru postaju sve sočniji.  'Vodila sam ljubav uz svoju najdražu pjesmu Bob Marleya' , napisala je 21-godišnjakinja.

A da bi i 24-godišnji Rob mogao misliti ozbiljno, potvrdili su izvori bliski Kardashianu. 'Rob živi odvojeno od sestara i definitivno je ženskar, ali nikada ne bi imao više od jedne djevojke istovremeno' , navode izvori.

Djevojka porijeklom iz Prištine nova je 'it' djevojka, a nedavno je postala i štićenica Jay-Z-a. On se toliko oduševio njenim talentom da je objavio njen prvi album preko svoje izdavačke kuće 'Rock Nation'. Osim toga, mlada Ora pjevala je prateće vokale Craig Davidu s kojim je snimila i spot za pjesmu 'Where's Your Love'.

Rob je do popularnosti došao zahvaljujući reality showu obitelji Kardashian, kao i nastupu u američkom televizijskom plesnom natjecanju u kojem je došao do finala.