Najmoćnije žene u Hollywooda okupile su se na gala večeri u Los Angelesu. Najslavnije glumice svijeta uživale su u ugodnom ženskom društvu, ali i prilici da razmjene iskustva iz filmske branše.

Jennifer Aniston, Barbra Streissand, Michelle Pfeiffer. Ljepša strana Hollywooda na jednom mjestu. Američkim glumicama u čast priređena je gala- večera.

'Slavimo ženske zvijezde i njihov doprinos industriji kojom dominiraju većinom muškarci. Mislim da je odlično što smo istaknuli rad žena ispred kamere i iza kulisa', kaže kreativni direktor časopisa Elle, Joe Zee.

Popularna glumica Michelle Pfeiffer nije krila oduševljenje što je proglašena počasnom gošćom: 'Zaista sam jako uzbuđena što mi je odano priznanje pored svih ovih talentiranih glumica. To je iznimna čast za mene.'

A mlade snage Hollywooda imale su prigodu upoznati svoje idole iz djetinjstva.
'Njezino ime je Barbra Streissand! Pokušala sam biti mirna i ne govoriti nikome kako izgaram od želje da je upoznam, ali sada sam to morala reći. Ona je prava holivudska legenda!', Frieda Pinto nije skrivala uzbuđenje.

Žene u Hollywoodu dobile su zasluženo priznanje. Brojni muški kolege zasigurno su požalili što na ovu zabavu - nisu bili pozvani.