Magazin "Harper's Bazar" sačinio je listu najljepše stilizovanih žena na čijem se čelu nalazi bivša "modelsica" i supruga ruskog magnata Sandra Meljničenko.

Sandra Meljničenko zauzela je prvo mjesto na listi najljepše obučenih žena prestižnog modnog magazina "Harper's Bazar".

Jedan od urednika magazina Derek Blesberg redovan je posjetilac kako modnih, tako i ostalih društvenih događaja na kojima se sastaje svetski džet set. On fotografiše poznate ličnosti i sastavlja listu najbolje obučenih dama na događajima. Lista se nikada ne formira samo na osnovu jednog viđenja već na osnovu niza prilika u kojima je osoba "uhvaćena" okom kamere.

Na njegovoj posljednoj listi prvi put se našla i sandra Meljničenko koju je sreo na pariskoj nedjelji mode i koja ga je zadivila svedenošću u odjevnim kombinacijama i minimalizmom dopunjenim nekim atraktivnim asesoarom.

Na listi su se pored srpske ljepotice našle još i glumice Mila Jovović, Kejt Blanšet, En Hetavej i Dajana Kruger, manekenke Klaudija Šifer i Natalia Vodijanova, voditeljka Aleksa Čeng, i druge.

Sve ove dame su na listi magazina se nalaze ispod Aleksandre Meljničenko koja je prema riječima magazina "žena sa najviše stila".