IZGLEDA SJAJNO U 50.

Monica Lewinsky, koja nosi nadimak najpoznatije ljubavnice na svijetu, oduševila je svojim izdanjem na najnovijim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama.

Danas spisateljica i aktivistica, 50-godišnja Monica u javnosti se danas rijetko pojavljuje, no sada je snimila kampanju brenda Reformation iza koje stoji organizacija vote.org, koja se bavi motiviranjem žena da iziđu na predstojeće predsjedničke izbore te da daju svoj glas sa stilom, odvažno i sa stavom.

"Ref žena je osnažena žena, a osnažena žena koristi svoj glas", poručila je ona u kampanji You‘ve Got the Power.

"Prelijepa si", "Nikad ljepša", "Ne znam na kojoj si fotografiji ljepša", "Svaka čast", "Blistaš", nizali su se komplimenti.

Monicu i danas prati nadimak najpoznatije ljubavnice na svijetu koji je stekla 1998. godine, kada je svijet doznao za njezinu aferu s tadašnjim američkim predsjednikom Billom Clintonom.

U Bijelu kuću došla je u ljeto 1995. godine kao pripravnica, a posao je dobila preko obiteljske veze. Malo prije nego što je otkrivena njezina afera s Clintonom, premještena je u Pentagon jer su njezini nadređeni smatrali da previše vremena provodi s predsjednikom. Kasnije je priznala da je devet puta imala intimne odnose s Clintonom u Ovalnom uredu Bijele kuće.

Premda je Clinton oslobođen svih optužbi za opoziv za krivokletstvo i ometanje pravde, skandal je prouzročio dugoročnu štetu Monicinu ugledu. Inače, Lewinsky se već godinama bavi aktivizmom, a sudjelovala je kao producentica na snimanju serija i autorica je za Vanity Fair.