U VEZI SU OD SEPTEMBRA

Nakon što su igrači Kansas City Chiefsa odbranili titulu prvaka NFL lige, Taylor Swift je potrčala na teren i poljubila svog momka, igrača Travisa Kelcea.

Chiefsi su na stadionu Allegiant u Las Vegasu pobijedili 49erse rezultatom 25:22. Taylor je svog dragog bodrila s tribina zajedno sa svojim prijateljicama Blake Lively, Ice Spice, Lanom del Rey i Ashley Avignone i članovima njegove porodice. Nakon pobjede mu je pojurila u zagrljaj i poljubila ga.

S obzirom na to da je Taylor trenutno najpopularnija pjevačica u Americi, svaki detalj njenog privatnog života je pod budnim okom javnosti. Ona je u septembru prošle godine potvrdila da je u vezi s Travisom.

Travis je u julu bio na njenoj turneji. Želio joj je pokloniti narukvicu na kojoj je bio ispisan njegov broj telefona. No, nije uspio u tome pa se požalio u svom podcastu.

"Bio sam razočaran što ona ne priča ni prije, a ni poslije svojih koncerata zato što čuva glas kako bi mogla izvesti 44 pjesme", naveo je. Taylor je čula ovu izjavu te ga odlučila kontaktirati.

"Sve je počelo kada me Travis oduševio izjavom u svom podcastu. Odmah nakon toga smo se počeli družiti", rekla je Taylor za magazin Time. Prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubav.