PONOVO PROGOVORILA

Rebecca Loos još jednom je govorila za medije o svojoj navodno aferi s Davidom Beckhamom. Njihova afera dogodila se, kako je istakla, početkom 2000-ih, dok je Beckham igrao za Real Madrid, a Rebecca mu je bila lična asistentica.

Rebecca je danas gostovala u emisiji Good Morning Britain na ITV-u.

- Radije bih da više ne razgovaramo o ovome. Ostavila sam to iza sebe, nastavila sam sa svojim životom. Kada je ovaj dokumentarac izašao, jako sam se trudila ostaviti to po strani, ali me stvarno mučilo kako je ispričao priču i koliko je pogrešna. Naravno da sam kriva, ali i on je. Za tango je potrebno dvoje - nije on kriv, oboje smo -  rekla je kada su je upitali kako je ponovno biti u centru pažnje s obzirom na to da je izašao dokumentarac o Beckhamu u kojemu se par osvrće na medijske natpise o aferi.

Beckham nikada nije direktno priznao nevjeru, na šta je Loos rekla: "On to nije zanijekao. Rekao je da su moje tvrdnje smiješne. Smiješno nije poricanje, smiješno može biti istina. Smiješno je izraz koji advokati koriste za svoje klijente kada ne žele priznati istinu".

Također, Rebecca tvrdi da nije dobila nikakvo prethodno upozorenje da će dokumentarac biti emitiran, ali je priznala ni da ona nije obavijestila Beckhamove kada je početkom 2000-ih izašla u javnost s pričom o aferi.

- Dakle, sada smo kvit - rekla je.

Kada su je pitali kakva joj se Victoria činila u dokumentarcu, Loos je rekla da joj je izgledala prirodno i da je bila prilično iskrena.

- Ali sam saznala da je dokumentarac napravila Davidova producentska firma i da ga je producirao njegov najbolji prijatelj. Tako da mislim da je puno toga na neki način uvježbano - kaže.

O izlasku u javnost sa svojim tvrdnjama, Loos je rekla: "Voljela bih da sam to učinila na drugačiji način, uvijek sam to govorila. U to vrijeme savjet koji sam dobila bio je: "Ovo je pravi put, sva moć je u medijima". Danas, hvala Bogu, moć imaju advokati i to je mnogo sigurniji put. Nekako bih voljela da sam išla tim putem, ali ne mogu se vratiti u prošlost."

Izvor: Faktor/Index.hr