NJEN DEČKO JE REPORTER

Američka voditeljica vijesti Cornelia Nicholson nesvjesno je najavila svoje zaruke tokom emitovanja vijesti uživo.

Naime, voditeljica iz Tennesseeja počela je s najavom priloga o dvoje mladih novinara koji imaju posebnu reportažu. Mislila je da snima prilog za vikend emisiju na "Local 3 News", ali zapravo je bila riječ o prosidbi njenog dečka Rileya Nagela.

Ona se tokom najave smijala jer je saznala da se ta posebna reportaža odnosi na nju, a onda je u studio ušetao njen dečko Riley Nagel s buketom cvijeća. Voditeljica je bila zbunjena budući da njen dečko i sam radi kao reporter na ovoj televiziji.

Nagel je ispričao gledateljima kako se par upoznao radeći u vijestima prije gotovo četiri godine te da je ona glavni razlog zašto još uvijek radi u vijestima. Potom je poručio da bi bilo prikladno da joj u baš tu postavi pitanje jer su se upoznali u vijesti.

"Cornelia Nicholson hoćeš li se udati za mene", poručio je Nagel i kleknuo pred njom.

Voditeljica je pristala, a onda se par poljubio i zagrlio nakon zaruka. Nicholson je kasnije objavila na Twitteru rekavši da je to bio "najsavršeniji dan".

Jedan od korisnika Twittera upitao ju je kako su producenti uspjeli održati prosidbu tajnom, budući da najave koje čita, dobije ranije. Nicholson je objasnila da je scenarij bio skriven u drugom tekstu i da je prebačen neposredno prije nego što ga je trebala pročitati.