VAŽNO UPOZORENJE

Engleskinja Leone Morrison (21) uputila je svim odvažnim plivačima važno upozorenje nakon tragedije koja joj se dogodila na plaži u North Tyndesideu, penosi Daily Mail.

Nakon skoka u more s mola imala je tešku ozljedu – slomljene su joj obje potkoljenice jer je skočila u plitku vodu ne sluteći da se plima povukla.

Podijelila je videozapis trenutka kada je skočila u more poslavši upozorenje svim nesmotrenim skakačima da provjere dubinu mora prije vratolomija na vodi.

Također je lakše ozlijedila kralježnicu na molu u Cullercoatsu.

Leone Morrison je s dvjema prijateljicama i ranije tog dana skakala s mola visine 4,5 metra. Međutim, kada se opet vratila na mol, plima se povukla i ona nije bila svjesna da pada u plićak.

Nakon skoka Leone je slomila goljeničnu i lisnu kost, no uspjela se odvući do plaže gdje je čekala Hitnu da ju odveze u bolnicu. Ubrzo je operisana, a liječnici su joj metalnu šipku ugradili kao potporu koljenu.

Također joj je prilikom skoka otkrhnuta kralježnica, a u kombinaciji s koljenom trebalo je oko tri mjeseca da sve zacijeli.

Na šokantnom videozapisu uhvaćen je trenutak kada je Leone istrčala do ruba mola prije nego što je skočila. Nakon uranjanja u vodu snimka se prekida i nastavlja se u trenutku kada je Leone već na nosilima i prima kisik.

U utorak je podijelila videozapis na TikToku poslavši upozorenje svima da provjere dubinu mora prije skoka. Poručila je da je moglo završiti puno gore.

– Bila sam s nekoliko prijatelja na plaži i vidjeli smo ljude kako skaču s mola, pa smo i mi krenuli njihovim putem. Bilo je jako vruće. Skočili smo, a potom smo se otišli plivati u more. Još jedan naš prijatelj je skočio, ali je izašao jer mu je bilo hladno. Svi smo izašli i vratili se do mjesta gdje je sjedio naš prijatelj, napisala je na TikToku.

– Htjela sam skočiti još jednom jer volim navalu adrenalina, ali kada sam skočila drugi put plima se povukla i bilo je puno pliće.

Udarila sam u pijesak i moja lijeva noga je napola pukla. Uspjela sam se odvući na obalu, a onda mi je prišla medicinska sestra koja se tu slučajno našla. Ne mogu joj dovoljno zahvaliti. U početku nije jako boljelo jer me pucao adrenalin, ali bol je sada 8 na ljestvici do 10, ispričala je Leone.

Istaknula je da je bl nepodnošljiva i da joj je potrebna još jedna operacija kako bi opet prohodala.