Policija ih prepoznala i pustila!

Dvojica Novosađana osumnjičenih za ubistvo Tamare Radulović (29) na Adi Ciganliji 12. maja, Filip Vilotijević (25) i Vukašin Cmiljanić (20), sada su, najverovatnije, u okolini Peći, saznaje beogradski "Blic".

Kako piše ovaj srpski dnevnik "njih je ilegalno na Kosovo prošle večeri prebacio Liridon Kelmendi, mlađi sin balkanskog narko-bosa Nasera Kelmendija", prenosi portal "Telegrafi".

"Policajcima koji su ih zaustavili predstavili su se lažnim imenima i pušteni su da nastave put. Njih trojicu je zaustavila policija u južnom dijelu Mitrovice. Iako su znali da ih traži beogradska policija, ubrzo su ih pustili. Sin Kelmendija omogućio im je da ilegalno pređu granicu, ali nije poznato koliko dugo se znaju", objašnjava sagovornik blizak slučaju za "Blic" iz MUP-a Srbije.

Vilotijević i Cmiljanić sumnjiče se da su 12. maja učestvovali u pucnjavi u kojoj je slučajno ubijena Tamara Radulović. Pucnjava se dogodila na splavu "Just Vanila" na kojoj je slavlje povodom rođenja djeteta organizovao Pančevac Nikola Jovšić, ranije osuđivan zbog razbojništva.

On je na slavlje pozvao Vilotijevića i Cmiljanića, ali i njihovog "protivnika" Novosađanina Sašu Lošića. Kada su se suparnici susreli, izbila je svađa, tuča, a zatim i pucnjava.