Tragičan događaj

Tragičan događaj dogodio se danas opštini Prizren, tačnije u selu Manastirica, gdje je 60-godišnji muškarac pronađen mrtav. Sumnja se da se radi o samoubistvu. Ovu vijest je već potvrdila Regionalna policija u Prizrenu, a u tom slučaju su otkriveni novi detalji, prenosi Gazeta Sinjali.

Žrtva je pronađena bez znakova života u svojoj kući, u selu Manastirica, gdje se sumnja da je okončao život vješanjem, prenosi Gazeta Sinjali.

Ovo je potvrdio i portparol policije za region Prizrena Shaqir Bytyqi, koji je rekao da su u kući naišli na beživotno tijelo koje je ležalo na podu i kabl okačen iznad.

"Dana 11.01.2024, oko 15:20, telefonom je prijavljen slučaj sumnje na samoubistvo. Policija je izašla na lice mjesta u prizrenskom selu Manastirica i sumnja se da je žrtva F.K., muškarac, 60 godina izvršio samoubistvo.

Policija je na licu mjesta pronašla beživotno tijelo koje je ležalo na podu i kabl koji je visio u njegovoj kući.

Obaviješten je Državni tužilac i sve odgovorne jedinice i službena lica su izašli na lice mjesta i rade na slučaju, stoji u odgovoru policije.

Po nalogu Državnog tužioca, beživotno tijelo je upućeno na obdukciju u Institut za sudsku medicinu gdje je pokrenut uviđaj.