Objavljen video snimak

Portparol policije za region Gnjilana Ismet Hashani potvrdio je večeras da je aktuelni gradonačelnik Kamenice Qendron Kastrati napadnut sinoć u Donjem Karačevu, prenosi Gazeta express.

Iako su mediji na albanskom ranije danas objavili da su iz policije saopštili da napad na Kastratija nije prijavljen, Hashani je rekao da je Kastratijev automobil oštećen, ali da odgovorni za ovaj napad još uvijek nisu otkriveni.

"Slučaj se dogodio u selu Donje Karačevo. Radi se o napadu i pričinjenoj materijalnoj šteti na automobilu. Policija radi na identifikaciji odgovornih lica i slučaj se istražuje", rekao je Hashani.

Kastrati je ranije rekao da su ga u zasjedi u Donjem Karačevu sačekali pripadnici Samoopredjeljenje među kojima je i suprug njegove protiv kandidatkinje u trci za gradonačelnika Kamenice.

"U Karačevu sam upao u zasjedu i napadnut sam. Uspio sam da ih identifikujem, radi se o Besimu Feru, Bujaru Feru i Bekima Keki. Izbjegli smo prvi napad, ali je onda uslijedio novi napad poslije sat vremena", rekao je Kastrati.

Da je do napada zaista došlo potvrđuje i šef izbornog štaba Socijaldemokratske partije u Kamenici Arijanit Ibrahimi koji je svoju tvrdnju potkrepio i video snimkom događaja.

Izvor: Kosovo Online/Gazeta express