Brutalni napad na vršnjakinju

Djevojčica je napadnuta jer je jedna od napadačica bila ljubomorna na nju iz razloga što je njen dečko navodno gledao lijepu 13-godišnjakinju.

Na internetu je osvanula šokantna snimka maloljetničkog nasilja u Rusiji.  Snimka iz Korkina, ruskog mjesta koje se nalazi na zapadnom dijelu Urala, prikazuje kako školske kolegice maltretiraju 13-godišnju Vladu Kholod. Nasilnice su djevojčicu pretukle, natjerale da leži na cesti i pije prljavu vodu iz lokve, a sve zbog ljubomore, prenosi dailymail.co.uk.

Bilo je i onih koji su mučenje lijepe Vlade kroz smijeh promatrali - i snimali. Kako prenose ruski mediji, šokantnu snimku zlostavljanja dvojica dječaka koji pohađaju istu školu objavili su na ruskoj društvenoj mreži VKontakte.
 
Vladu su napale 16-godišnja Olga Guseva, 14-godišnja Lyubov Goloborodko te dvije 15-godišnjakinje - Sasha Rattsova i Ekatirina Streltsova.

Iako su nasilnice, koje su se Vladi morale izviniti nakon što je šokantna snimka dospjela u javnost, tvrdile da su djevojčicu napale jer je vrijeđala jednog od njihovih roditelja pa su joj odlučile pokazati kako "niko ne bi trebao vrijeđati tuđe roditelje", Vlada je kasnije na ruskoj društvenoj mreži VKontakte otkrila drugu stranu priče.

Vlada kaže kako je napadnuta jer je jedna od napadačica, Olga, bila ljubomorna na nju iz razloga što je njen dečko navodno gledao lijepu 13-godišnjakinju.