VIDEO: UŽAS U KINI

Velika porodična tragedija dogodila se u kineskom gradu Jinhua. Naime, majka je svoje četvorogodišnje dijete natjerala da popije benzin te ga je bacila u vatru. Sve je to napravila kako bi se osvetila mužu jer je smatrala da je ne poštuje dovoljno.

Komšije su rekli kako su se Shen Dan (40) i Zhang Qiusheng (48) učestalo svađali zbog novaca, a početkom ovog mjeseca, nakon velike svađe, Shen je napustila stan te se vratila s kanticom benzina.
Shen je svoje vlastito dijete, Duoduo (4), natjerala da pije benzin, ali se dječak nakon gutljaja počeo odupirati.
Kada je otac krenuo intervenisati, majka je dječaka odvukla do plinskog šporeta te je zalila benzinom svo troje. U tom trenutku ih je zahvatio plamen.
Usprkos opekotinama, otac je s djetetom odjurio u dnevni boravak gdje je zgrabio deku kako bi ugasio plamen koji ih je zahvatio.
Svo troje su primljeni u bolnicu, a dječak se još uvijek nalazi na intenzivnoj njezi.
Ljekari kažu da je zadobio opekline na 35 posto tijela, većinom na glavi, ali su mu i pluća teško oštećena od benzina i plamena. Ukoliko preživi velika je vjerojatnost da neće moći govoriti te će najvjerojatnije biti slijep.
Žena i njen suprug su zadobili opekotine na 15 posto površine tijela. Nakon što policija završi istragu, žena će se morati suočiti s kaznenom prijavom.
"Ne mogu ovo razumjeti. Posvađali smo se zbog novca, a ona je bila toliko ljuta da mi je uzvratila nanoseći povrede onome što mi je najvažnije u životu - mome dragom sinu. I njenom sinu, to jednostavno ne razumijem", izjavio je nesretni otac.
"Nadam se da je nikada više neću vidjeti. Zatražiću razvod čim izađem iz bolnice i nađem advokata", poručio je otac.
Video pogledajte OVDJE!