Monstrum uhvaćen na vrijeme

Brinkman je na internetu postavio oglas u kojem poziva osobu koja želi da "tuče i siluje devojčicu, a da on sve to gleda"

Američka policija uhapsila je Anthonyja Brinkmana (32) jer je namjeravao da dopusti silovanje svoje 11-godišnje kćerke! Monstrum iz države Misuri je, naime, na internetu postavio oglas u kojem poziva osobu koja želi da "tuče i siluje devojčicu, a da on sve to gleda".
Srećom, policija je reagovala munjevito. Na oglas se javio ženski agent i monstrum je odmah pristao da se vidi sa njom. Brinkman je, ipak, bio oprezan pa je ugovorio sastanak 80 kilometara od njegove kuće u mjestu Kuba, rekao je portparol policije Sent Luisa Randy Vaughn.
Monstrum je odmah doveo kćerku pa je postalo jasno da je bio odlučan da sprovede u djelo svoju bolesnu namjeru. Prikrivena agentica ga je privukla pričom da će djevojčicu silovati seksualnim igračkama.
Međutim, čim se pojavio na dogovorenom mjestu, odmah je uhapšen. On je priznao namjeru, a na pitanje da li posjeduje i dječiju pornografiju odgovorio je: "Možda", prenosi Huffington Post.
Brinkman je policajcima odgovorio da je "ispao glup" i rekao da mu je žao. Njegov računar je odmah zaplijenjen i pretresena mu je kuća. Njemu je određena kaucija od 100.000 dolara u gotovini.