1/16 finala engleskog Liga kupa

Chelsea je na Anfieldu pobijedio Liverpool 2:1 u 1/16 finala engleskog Liga kupa, a susret je obilježio Eden Hazard možda i najljepšim golom sezone.

Bio je to sjajan susret, uzbudljiv, dinamičan, čak i u prvih 45 minuta kad nije bilo golova. A oni su počeli padati u nastavku.
 
Liverpool je poveo 1:0 kad je Sturridge pogodio mrežu londonskog kluba za veliku radost domaćih navijača. Međutim, Chelsea je u završnici došao do preokreta i plasmana dalje.

U 79. minuti na 1:1 izjednačio je Emerson, a onda je na scenu stupio Eden Hazard. Igrala se 85. minuta kad je nevjerojatni Belgijac zabio jedan od najspektakularnijih golova koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. Hazard je najprije prošao dva protivnika, dodao na stranu, opet primio loptu, a onda čudesnim prodorom slomio cijelu obranu Redsa i fantastičnim udarcem rasparao mrežu za 2:1 i prolazak u osminu finala.

 West Ham je posramio Macclesfield s nevjerojatnih 8:0, dok je Arsenal pobijedio Brentford 3:1. Dalje ide i Nottingham nakon pobjede nad Stokeom od 3:2.