Portugalac napušta Chelsea?

Iako je nedavno dogovorio produženje saradnje s klubom te bi u njemu trebao ostati do 2019. godine, neki su mediji počeli seliti Josea Mourinha iz Chelseaja. I to u PSG.

Sukob s medicinskom službom kluba i samo sedam osvojenih bodova u šest uvodnih kola Premierlige dovoljno su jasan pokazatelj ovosezonskog učinka portugalskog stručnjaka na klupi engleskih nogometnih prvaka.
Moguć raskid suradnje najavljuju i neke kladionice koje su koeficijent na Mourinhov ostanak do kraja sezone s 12-1 smanjile na 5-2. Ima i izvora koji tvrde da bi otkaz u londonskom klubu već dobio da je poražen na otvaranju Lige prvaka. 
Ipak, tu je utakmicu protiv Maccabija iz Tel Aviva Mourinhova ekipa rezultatom 4-0 na Stamford Bridgeu riješila u svoju korist.
Sve navedeno, navodno, ne zamara vlasnike PSG-a koji bi ga željeli vidjeti na klupi svoje ekipe. Zajedno s njim, u klubu bi rado vidjeli i Cristiana Ronalda. Ova priča ponavlja se svako malo i za sada su u Real Madridu odbijali pokušaje bogatih katarskih vlasnika francuskog kluba, no pojavila se informacija da su u PSG-u spremni podići svoju ponudu na 150 milioma eura kako bi ga doveli.